ANMELDT :o)

ANMELDT :o)

Vi er blevet anmeldt – flere gange endda! Dog ikke til politiet, men på Trustpilot. Vi har fået rigtig mange flotte anmeldelser, både fra nye og gamle kunder. Det er vi naturligvis rigtig glade for – og vi vil fortsætte med at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at blive ved med at glæde jer med smukke smykker og god service 🙂

Jeg kan næsten kalde mig afhængig af Smykkeria.dk. Jeg har handlen to gange inden for en måned og er så tilfreds med handlen at det IKKE bliver sidste gang. (…) Og en ekstra lille “gave” skrammer jo heller ikke kunderne væk. (…)
Venlig hilsen en meget tilfreds/afhængig kunde 🙂

Smykkerne var super godt pakket ind. Lækre smykker til billige penge, god service, hurtig levering, og fedt at de er online så man kan skrive til dem og få svar med det samme.

Nemt at handle – hurtig levering – fine smykker – passer præcis med beskrivelserne på hjemmesiden – vil helt sikkert handle der igen.

Husk at I lige nu kan købe julegaver med store rabatter, og butikken bugner af nye smykker. Så køb nu – og I kan endda vente 14 dage med at betale (Vælg Viabill ved kassen). Julegaver byttes frem til 31.01.2014.

Related Article