Persondatapolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på smykkeria.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

Smykkeria.dk gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun ske, hvis smykkeria.dk er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Når du opretter en ordre på smykkeria.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil, vil dine data blive gemt af smykkeria.dk.

Du kan til enhver tid:

Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)

Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne

Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger

Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som smykkeria.dk gemmer og behandler, ved at kontakte os på hej@smykkeria.dk. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele dette til os.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os.

Hos smykkeria.dk er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.

NÅR DU HANDLER PÅ smykkeria.dk
Når du betaler på smykkeria.dk, sker betalingen igennem en sikker forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende.

HVILKE INFORMATIONER BRUGER SMYKKERIA.DK I FORBINDELSE MED DIT KØB?
Med henblik på online handel og kundetilfredshed vil smykkeria.dk, CVR 34813310 bede om følgende oplysninger:

Dit fulde navn

Din adresse

Dit mobiltelefonnummer

Din e-mail adresse

IP-adressen hvor du handler fra

Alle data vil blive behandlet som fortrolig information og vil blive brugt til handel online samt kundetilfredshedsundersøgelser.

Dine personlige data vil blive opbevaret hos smykkeria.dk. Dine data bliver opbevaret sikkert hos vores hosting-partnere.

Vi bruger alene disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

Smykkeria.dk overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb.

NÅR DU OPRETTER EN KONTO PÅ SMYKKERIA.DK
Når du registrerer dig på smykkeria.dk og opretter en brugerprofil, får du adgang til særlige tjenester.

For at oprette en personlig profil – kan kun ske ved afgivelse af ordre – på smykkeria.dk, indhenter og behandler vi følgende personlige informationer om dig:

E-mailadresse

Navn

Adresse

Telefonnummer

Virksomhed (valgfrit)

Alle data vil blive behandlet som fortrolige oplysninger og vil blive brugt til at oprette en personlig profil på smykkeria.dk, samt for at skabe en målrettet online markedsføring.

Ved at registrere en konto på smykkeria.dk accepterer du behandlingen af dine personlige informationer.

Smykkeria.dk vil gemme dine personlige oplysninger, indtil du sletter din konto.

Den juridiske basis for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, som du har givet.

COOKIES
Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Dette indsamler vi ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Dette betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig, når du besøger den af flere omgange, og at vi kan indhente statistik, som fortæller os, hvordan du og andre brugere anvender vores hjemmeside.

Vi anvender cookies fra flere forskellige udbydere, som kan give os indblik i, hvilke dele af vores hjemmeside, brugerne besøger. Se detaljeret information om, hvilke cookies vores hjemmeside benytter.

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke til cookies i din browser. Du kan ændre dit samtykke her. Du kan også slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du finde en guide til, hvordan du sletter cookies i forskellige browser-typer.

Bemærk venligst at der vil være dele af smykkeria.dk, som du kun vil kunne bruge, hvis din browser accepterer cookies.

En del af de oplysninger, som smykkeria.dk indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymisereret form, f.eks. som oplysninger om antallet af besøgende på smykkeria.dk. Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi sælger ikke og bytter ikke informationerne med andre.